Prodej léků

Služby

Prodej léků

Lékárenský velkoobchod je velmi důležitý, protože tam se skladují a prodávají všechny léky a další léčiva. Já sama jsem kdysi pracovala v lékárenském velkoobchodě. A musím říct, že mě to hodně bavilo a taky tam byla velká sranda. Našla jsem si tam hodně kamarádek, a dokonce i svou velkou lásku. A tady jde právě vidět, že i v práci se dá najít láska života. A taky že v lékárenském velkoobchodu se dá dělat mnoho věcí než jen prodávat. Například my jsme tady taky měli brigádníky nebo stážisty. A musím říct, že právě se stážisty byla opravdu velká sranda. Ale taky s nimi bylo opravdu hodně práce.

Krémy taky koupíte v lékárně.

Nic neuměli a my měli za úkol je všechno naučit nebo alespoň pracovat tak, aby to od nás odkoukali. Víte, lékárenský velkoobchod není jen tak ledajaký obchod. Lékárenský velkoobchod má své podmínky a specifika a není to jen o tom, že si sednete za kasu a budete prodávat léky a léčiva. Ano, obvaz a náplasti prodáte úplně v pohodě, a to prodá i začátečník. Jenže s léky na předpis, ale i volný prodej se už tak lehce neprodá. A víte proč? Protože na prodej lékárenského materiálu musíte mít osvědčení. Vím, že to zní opravdu hodně divně, ale znám případ, kdy jsem byla vážně v šoku a myslela jsem si, že si ze mě dělá někdo srandu nebo je to vtip. Hned vám to popíšu.

Léky jsou někdy velmi drahé.

Byla jsem v lékárenském velkoobchodu a chtěla jsem rychle něco na bolest. Bolela mě hodně hlava a já jsme potřebovala být za hodinu v práci. Už jsme se ani nemohla omluvit, že nepřijdu, protože se jednalo o velmi důležitou schůzku v práci. A tak jsem si řekla, že si musím nějak ulevit od bolesti. A tak jsem zalezla do prvního obchodu, kde prodávají léky. A když jsem si vzala krabičku s léky proti bolesti, tak mi bylo řečeno, že dotyčný mi to prodat nesmí a že si mám počkat, až přijde vedoucí. To má být vtip? Nevěděla jsem, co mám dělat, hlava mě šíleně bolela. Nakonec jsme se dozvěděla, že dotyčný nemá atestaci na prodej léků. A to musí být!